Kokárda

Általános

Iden nagyon szerettem volna elmenni egy itteni marcius 15.-i megemlekezesre-mert felfedeztem,hogy a 113.utcan Manhattan-ben van egy Kossuth-szobor es ott szoktak tartani. Csak Agnieszka baratnom szulinapi partija miatt vegul is nem tudtam. De megmutatom a hiperszuper kokardamat-ami egy 40 mm-es lencse befoglalasaval keszult-Noruskam Poseidon mintajat vettem alapul megint 😀 Kar,hogy marcius 15. csak egyszer van egy evben 😀

This Year I really wanted to go to celebrate the 163rd Anniversary of the Hungarian revolution of 1848. I learned,that there’s a Statue of Kossuth -one of the Great Men of this Revolution-on the W 113rd Str. and the Hugarian are gathering there to remember. Then I found out, my Friend’s birthday party is on the same day,so I couldn’t go. But I made a beautiful cockade -with Norita’s wonderful Poseidon pattern around a 40 mm Lense.

Reklámok

3 responses »

  1. Szia!! Nagyon szép a kokárda!!! A mintáját nem kérhetném el esetleg?? Egyik barátomnak szeretnék készíteni egy ilyen szépséget!!! Köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s